Vi söker montörer för byte av elmätare!

Nu söker Malung-Sälens Elnät montörer för byte av elmätare i kommunen.

OM TJÄNSTEN
I juni 2018 beslutade regeringen att alla Sveriges elmätare ska bytas ut innan år 2025. Malung-Sälens Elnät ska därför leverera nästa generations system för el-mätning i vårt nätområde, vilket motsvarar cirka 17 000 mätare.

Mätarbytesprojektet kommer att ha utgångspunkt i Malung men arbetet kommer att vara i hela kommunen. Innan uppdragsstart genomgår du internutbildning med våra egna kompetenta medarbetare för att få lärdom om relevant utrustning, säkerhet och monteringen i sig. 

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en gymnasieexamen inom el/teknik eller motsvarande. Har du arbetat med byten av elmätare tidigare är det meriterande. Som person är du självgående och kan ta egna initiativ i arbetet. Du arbetar ansvarstagande med känsla för säkerhet och kvalité.

B-körkort är ett krav likväl goda kunskaper inom det svenska och engelska språket. Har du ESA-certifikat och/eller tidigare erfarenhet av byte av elmätare är även det meriterande men inte ett krav. 

Tjänsten innebär en projektanställning på heltid under cirka ett år hos oss på Malung-Sälens Elnät. Rekrytering sker löpande.

VI ERBJUDER DIG
Malung-Sälens Elnät är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i både stora och mindre utvecklingsarbeten i Malung-Sälens kommun. Vår framtid är fantastiskt intressant och vi har nya och spännande uppdrag som påverkar oss varför vi under 2023 kommer lägga stor energi på rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

OM OSS
Inom koncernen Malung-Sälens Elverk AB distribuerar vi el och tillhandahåller fiber på ett för kunderna tryggt, leveranssäkert, kvalitetsanpassat och kostnadsriktigt sätt. Vi på Malung-Sälens Elnät kan med stolthet erbjuda en oslagbar kombination och det bästa av två världar. Bra jobb och en spännande framtid tillsammans med duktiga kollegor samt ett otroligt rikt natur och friluftsliv i en underbar fjällmiljö.

Malung-Sälens kommun ligger i natursköna norra Dalarna, hit kan du flyga till och från med vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som är norra Europas största vinterturism destination. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Malung-Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Välkommen att bli en del av vår framtid!
Rekrytering sker löpande

ANSÖKAN
Skickas till rekrytering@msen.se