Jobba hos oss


De närmaste åren kommer det att ske många positiva utvecklingsprojekt i Malung-Sälens kommun.

Lediga tjänster

Elmontörer till Transtrand!
Läs mer om tjänsten på vår rekryteringssida (Recruto) här

Dokumentationstekniker
Läs mer om tjänsten på vår rekryteringssida (Recruto) här

Spontanansökan

Vi söker ständigt personer som kan tillföra kompetens och driv framåt för vår fortsatta utveckling. Registrera ditt CV på vår rekryteringssida (Recruto) här

Examensarbete

Vill du få nya idéer och perspektiv samtidigt som du bidrar till din personliga utveckling. Som student kan du sätta dina teoretiska kunskaper på prov hos oss genom examensarbete.

Läs mer om våra aktuella examensarbeten

Skicka in din ansökan om exjobb genom att klicka här

En attraktiv arbetsgivare!

Malung-Sälens Elverk är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i såväl stora som mindre utvecklingsarbeten i Malung-Sälens kommun. Vår framtid är fantastiskt intressant och vi har nya och spännande uppdrag som påverkar oss varför vi under 2024 kommer lägga stor energi på rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Inom koncernen Malung-Sälens Elverk AB distribuerar vi el, tillhandahåller fiber och företagshälsovård på ett för kunderna tryggt, leveranssäkert, kvalitetsanpassat och kostnadsriktigt sätt. Vi på Malung-Sälens Elverk kan med stolthet erbjuda en oslagbar kombination och det bästa av två världar. Bra jobb och en spännande framtid tillsammans med duktiga kollegor samt ett otroligt rikt natur och friluftsliv i en underbar fjällmiljö.

Malung Sälens kommun

Malung-Sälens kommun ligger i natursköna norra Dalarna, hit kan du flyga till och från med vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som är norra Europas största vinterturism destination. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Malung-Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Välkommen att bli en del av vår framtid!