Jobba hos oss


De närmaste åren kommer det att ske många positiva utvecklingsprojekt i Malung-Sälens kommun.

Två kvinnliga medarbetare från Malungs Elnät samtalar utomhus i fältklädsel. Personerna ler.

Lediga tjänster

Drifttekniker – Rekryteras i samarbete med HR-Dalarna
Elmontör – Rekryteras i samarbete med HR-Dalarna

Montörer för byte av elmätare inom kommunen. Läs mer här!

Examensarbete

Vill du få nya idéer och perspektiv samtidigt som du bidrar till din personliga utveckling. Som student kan du sätta dina teoretiska kunskaper på prov hos oss genom examensarbete.

Läs mer om våra aktuella examensarbeten

Skicka in din ansökan om exjobb genom att klicka här

En attraktiv arbetsgivare!

Malung-Sälens Elnät är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i utvecklingsarbeten inom Malung-Sälens kommun. Det är många nya och spännande faktorer som påverkar oss, varför vi under 2023 kommer lägga stor energi på rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Inom koncernen Malung-Sälens Elverk AB distribuerar vi el och tillhandahåller fiber på ett för kunderna tryggt, leveranssäkert, kvalitetsanpassat och kostnadsriktigt sätt. Vi på Malung-Sälens Elnät kan med stolthet erbjuda en oslagbar kombination och det bästa av två världar. Bra jobb och en spännande framtid tillsammans med duktiga kollegor samt ett otroligt rikt natur och friluftsliv i en underbar fjällmiljö.

Malung Sälens kommun

Malung-Sälens kommun ligger i natursköna norra Dalarna, hit kan du flyga till och från med vår nyöppnade internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som är norra Europas största vinterturism destination. Förutom upplevelseindustrin, stora evenemang i världsklass och en snabbt växande turism har kommunen även ett rikt näringsliv samt en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. Malung-Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Välkommen att bli en del av vår framtid!