Vi söker Strategisk chef

Är du intresserad av nya utmaningar och brinner för elnätsfrågor? Vi söker nu efter dig som vill vara med och utveckla framtidens elnät och bli en del av allt spännande som händer hos oss.

Om tjänsten

I den här spännande tjänsten som Strategisk chef bistår och driver du företagets långsiktiga frågor med ett affärsfokus. Nuvarande verksamhet och affärsutveckling är viktiga delar i rollen och du kommer vara en viktig nyckelspelare i att uppsatta mål och visioner nås. På lång sikt kommer du att arbeta med planeringen och utvecklingen för avdelningarna och arbeta fram årshjul för strategiska planer, budget och affärsplaner.

I tjänsten ingår det att bevaka och delta i utvecklingsarbetet inom framtida frågor och medverka i utvecklingsgrupper inom hela den svenska energibranschen. Rollen har en given plats i ledningsgruppen där du kommer att stötta och samarbeta med övriga funktioner i organisationen för att möjliggöra och implementera utveckling i hela organisationen. 

Huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Affärsområdets utveckling på kort och lång sikt
  • Identifiera och bereda nya affärer till VD och styrelse
  • Leda och driva tekniska och affärsmässiga lösningar ur ett regionalt perspektiv
  • Omvärldsbevakning av regler och lagar som driver utveckling av energisektorn
  • Marknad, kvalité, hållbarhet och kommunikation.

Din profil 

Eftersom det här är en väldigt viktig tjänst för oss vill vi att du är en person som trivs med att få ett stort ansvar. Har du dessutom erfarenhet från energibranschen är det extra meriterande. Vi söker dig som har relevant utbildning eller har annan bakgrund i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi erbjuder dig

Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att få vara en del av Malung-Sälens Elverks framtid men också en unik chans att få bidra och vara med på hela den utveckling som nu sker i vår fjällvärld i Sälen. En varierande, spännande och rolig tjänst i ett välmående företag där våra kompetenser ständigt är efterfrågade och nya projekt avlöser varandra.

Välkommen att bli en del av vår framtid!

Ansökan

Tjänsten rekryteras i samarbete med HR-Dalarna.
Sista ansökningsdag är 2024-01-28
Ansök här!