Vi söker Affärs- & verksamhetsutvecklare

För att vi på Malung-Sälens Elverk ska kunna fortsätta vår spännande utvecklingsresa framåt behöver vi nu rekrytera en Affärs- & verksamhetsutvecklare som brinner för att utveckla verksamheten och utvärdera framtida möjligheter inom nya eller befintliga affärsområden! Stämmer detta in på dig? Tveka inte på att läsa vidare och ta chansen att söka tjänsten redan idag! 

Om tjänsten

Som Affärs- & verksamhetsutvecklare arbetar du tätt tillsammans med vår strategiska och operativa ledning, produktägare/tjänst och medarbetare. I rollen sker ett nära samarbete med MSEN:S AB:s ägarbolag och de andra avdelningarna hos oss. I tjänsten kommer du att identifiera och utvärdera våra affärsområden samt arbeta med processkartläggning, process- och verksamhetsutveckling. Du ska i din roll utveckla, standardisera, implementera, förvalta och förbättra våra arbetssätt, metoder och verktyg. I din vardag kommer du att arbeta nära hela verksamheten och ge ett omfattande stöd gällande ständiga förbättringar, problemlösning och metodutvecklingGenom rollens arbete når vi effektiviseringar, ökad måluppfyllelse samt att befintliga som nya försäljningsmöjligheter ökar. Befattningen kommer att rapportera till vår Strategiska chef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Genom omvärldsspanande och operativt arbete hitta uppslag till nya produkter/tjänster med koppling till regelverk, affärer och leverantörer
  • Hitta ett samarbeta med och lyssna in behov hos MSEN:S ABs ägarbolag.
  • Analysera marknadsstrategi, positionering och konkurrensanalys i dialog med strategisk chef.
  • Vara delaktig i investeringsarbete, ex vis utvärdera lösningar och bolag ur ett affärs- och tekniskt perspektiv
  • Arbeta med kunderbjudanden och hitta intäktsmöjligheter
  • Utveckla, stötta och ge förslag för att utveckla processerna och arbetssätten i verksamheten internt.

Din profil

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har god samarbetsförmåga samt en naturlig fallenhet för området affärsutveckling och verksamhetsutveckling. Som person drivs du av att nå resultat och har ett intresse för att förstå hela affären. Vidare har du förmågan att skapa långsiktiga relationer.

Du är kommunikativ, serviceminded och trivs med att ha många kontaktytor. Genom dina tidigare erfarenheter och kompetenser agerar du stöd i affärsprocesser och kan ta intiativ till förbättringar inom verksamheten. Vi tror att för att lyckas i rollen har du dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området eller annat som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.

Vi erbjuder dig

Malung-Sälens Elverk är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i såväl stora som mindre utvecklingsarbeten i Malung-Sälens kommun. Vår framtid är fantastiskt intressant och vi har nya och spännande uppdrag som påverkar oss varför vi under 2024 kommer lägga stor energi på rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Välkommen att bli en del av vår framtid!

Ansökan

Tjänsten rekryteras i samarbete med HR-Dalarna.
Sista ansökningsdag är 2024-01-28
Ansök här!