Vi söker Miljö- och hållbarhetsansvarig

För att vi ska kunna fortsätta vår spännande utvecklingsresa framåt behöver vi nu rekrytera en Miljö-& hållbarhetsansvarig som brinner för miljö och hållbarhet! Stämmer detta in på dig? Tveka inte på att läsa vidare och ta chansen att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

I den här spännande rollen som Miljö-& hållbarhetsansvarig kommer du att vara en nyckelspelare när det kommer till att samordna och utveckla våra miljö och hållbarhetsfrågor på ett systematiskt, ansvarsfullt och långsiktigt sätt. Du kommer dels att fungera som ett strategiskt stöd till företagets chefer och dels arbeta med dagliga frågor av operativ karaktär internt i verksamheten.y

Övergripande arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Effektivisera och automatisera hållbarhetsrapporter
  • Utveckla miljöplaner med fokus på att sänka miljöavtrycket
  • Utveckla miljö och hållbarhetspolicyer
  • Se till att lagar och regler följs och efterlevs
  • Kemikaliehantering 
  • Insamling av information
  • Utbilda och informera i miljö- & hållbarhetsfrågor

I tjänsten ingår att planera, genomföra och följa upp interna revisioner och avtal samt utforma och effektivisera processer, rutiner och arbetssätt. Det kommer finnas gott om utrymme att jobba med ständiga förbättringar. Du stödjer aktivt våra chefer och deras verksamheter genom att fånga upp förbättringspotential samt verkar för att det vi fångar upp faktiskt leder till förbättringar som sprids i organisationen.

Din profil

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning eller har annan för tjänsten relevant utbildning alternativt arbetslivserfarenhet inom området som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av miljö & hållbarhetsfrågor och är van i att vara en del av större projekt.

För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god vana av att strukturera, planera och driva ditt ansvarsområde. Vi vill att du är pedagogisk, analytisk och noggrann. Du är en prestigelös person som tycker om att samarbeta med andra för att nå en gemensam målsättning. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb. Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi värdesätter att våra medarbetare har en vilja att ständigt lära och vidareutveckla sig själva. Vi erbjuder goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling.

Vi erbjuder dig

Malung-Sälens Elverk är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i såväl stora som mindre utvecklingsarbeten i Malung-Sälens kommun. Vår framtid är fantastiskt intressant och vi har nya och spännande uppdrag som påverkar oss varför vi under 2024 kommer lägga stor energi på rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Välkommen att bli en del av vår framtid!

Ansökan

Tjänsten rekryteras i samarbete med HR-Dalarna.
Sista ansökningsdag är 2024-01-28
Ansök här!