Vi söker elmontörer till Transtrand!

För att vi på Malung-Sälens Elverk ska kunna bidra till en hållbar och växande bygd med en trygg och säker elförsörjning behöver vi nu rekrytera elmontörer som trivs med ett varierande arbete. Stämmer detta in på dig? Läs gärna vidare och sök redan idag!

Om tjänsten
Som elmontör kommer du att arbeta med i branschen förekommande arbetsuppgifter inom jordkabel och luftledningsanläggningar i vårt eldistributionsnät 0,4 – 72,5 kV, ställverk/transformatorstationer och kontrollutrustning. Du kommer även att arbeta med kundarbeten, nybyggnation, ombyggnation samt drift-, reparations- och servicearbeten. Tjänsten är en viktig del av vår utförandeavdelning och teamets arbetsområden är främst i Sälenfjällen med stationering och utgångspunkt från kontoren i Malung och Transtrand.

Din profil
Som person är du självgående och kan ta egna initiativ i arbetet. Du har en god samarbetsförmåga då du ofta kommer att arbeta tillsammans med andra kollegor. Du utför ditt arbete med stor kunskap, god planering och en känsla för helheten. Vi värdesätter att du är serviceinriktad då arbetet innebär kontakt med kunder, markägare m.fl. Kvalitet är viktigt för dig och det är av stor betydelse att alltid göra ett professionellt jobb. Vi är nyfikna på din profil och är övertygad om att du har ett stort intresse för branschen samt en förmåga att bidra med dina praktiska kunskaper.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot el och energi eller annan motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om du har några års erfarenhet i branschen, samt utbildningar som Arbete på väg, Heta arbeten, ESA-utbildning, BE-körkort & förarbevis för snöskoter och terränghjuling.

Vi erbjuder dig
Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att få vara en del av Malung-Sälens Elverks framtid, men också en unik chans att få bidra och vara med på hela den utveckling som nu sker i vår fjällvärld i Sälen. En varierande, spännande och rolig tjänst i ett välmående företag där våra kompetenser ständigt är efterfrågade och nya projekt avlöser varandra. 

Varmt välkommen att söka tjänsten som elmontör hos oss på Malung-Sälens Elverk!
Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Skickas in via vårt rekryteringssystem Recruto genom att klicka här!