En drifttekniker med hjälm sitter vid ett skrivbord och pratar i telefon. Till höger är det ett fönster som belyser skrivbordet där personen även antecknar på ett papper.

Vi söker driftingenjör

Letar du efter nya utmaningar och brinner för elnätsfrågor? Vi söker nu efter dig som gillar att ta ansvar, vill vara en spindel i nätet, bidra med dina egna erfarenheter och som vill bli en del av allt spännande som händer hos oss!

AVDELNINGEN OCH TJÄNSTEN SOM DRIFTINGENJÖR
Tjänsten tillhör vår Driftavdelning, avdelningen arbetar med en systematisk process för drift av vårt eldistributionsnät (0,4 – 72,5 kV) samt underhåll och utveckling. Tillsammans med dina kollegor bidrar ni till att bygga smarta och moderna lösningar vid införande av ny och hållbar teknik. Ni löser tillsammans gruppens uppgifter och medverkar till att nå gruppens mål.

Som driftingenjör är du med och ansvarar för bolagets dagliga drift i form av driftövervakning, driftoptimering, driftplanering och felavhjälpning av elnätet.

  • Du arbetar med underhåll i vårt driftövervakningssystem, nätanalyser och selektivplaner.
  • Kommunicerar med kunder och andra intressenter vid generella driftfrågor, som störningar, planerade avbrott mm.
  • Du är med och driver den tekniska utvecklingen, utvecklar arbetssätt, verktyg, metoder och processer.
  • Du är delaktig i aktuella projekt och planerar och samordnar aktuella insatser i driften.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

DIN PROFIL
Vi söker dig som besitter teknisk kompetens och har erfarenhet av eldistribution och som har arbetat med drift- och underhållsfrågor tidigare. Du har Elkraftsingenjörs- eller Driftingenjörsutbildning på högskolenivå eller annan teknisk utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är om du har kunskaper inom ESA 19, Bas-P/U, EBR samt kunskaper inom nätinformationssystem (NIS-system) och erfarenhet av driftövervakningssystem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt men också vara initiativrik samt fungera drivande i de processer du involveras i. Ditt arbetssätt bidrar till att samarbetet med dina kollegor fungerar väl och ni kan utveckla varandra. Du är lösningsfokuserad och har en förmåga att se helheten. Kvalitet är centralt och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb. Vi värdesätter att våra medarbetare har en vilja att ständigt vidareutveckla sig själva.

VI ERBJUDER DIG
Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att få vara en del av vår framtid. En varierande, spännande och rolig tjänst i ett välmående företag där våra kompetenser ständigt är efterfrågade och nya projekt avlöser varandra. Varmt välkommen att söka tjänsten som Driftingenjör hos oss på Malung-Sälens Elnät.

Ansökningstiden har gått ut.