Är du vår nya företagsläkare?

Malung-Sälens Företagshälsa söker en företagsläkare för anställning på ca 25%.

OM TJÄNSTEN
Som företagsläkare ska du kunna utföra medicinska kontroller, skriva tjänstbarhetsintyg göra arbetsförmågebedömningar med mera. Hos oss kan du välja att jobba som konsult eller bli anställd på timme. En fantastisk möjlighet för dig som älskar ansvar, kvalitet och utveckling.

Malung-Sälens Företagshälsa utgör en opartisk stödjande expertresurs till företag och kommuner, främst i Malung och Sälen. Vi är i en utvecklingsfas där vi bygger upp nya moderna strukturer och tjänster. Vår företagshälsovård ska vara en del av ett attraktivt erbjudande till företag och deras anställda för ett hållbart arbetsliv. Förebyggande insatser, tidig upptäckt av ohälsa och snabba insatser är lönsamma för alla inblandande. Vi arbetar proaktivt och med omtanke. Våra insatser ska hjälpa företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader. 

Målet är ett hållbart arbetsliv genom systematiskt och förebyggande arbetsmiljöarbete, hälsoaktiviteter, ledarskap, medarbetarskap och vid behov professionell rehabilitering eller krishantering.  

DIN PROFIL
Du gillar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina kollegor. En viktig förutsättning med tjänsten är att du är intresserad av människor i arbetslivet, vill arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Du är utvecklings- och förändringsbenägen, har hjärtat på rätt ställe samt duktig på att bemöta kunden/kunderna där dom befinner sig. 

Tjänsten innebär en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god vana av att strukturera, planera och driva ditt ansvarsområde. Du har god förmåga att kommunicera i både tal och skrift.  

Du som söker är legitimerad företagsläkare med några års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande uppdrag men att du nu känner dig redo för nya utmaningar tillsammans med oss. Meriterande är om du har kunskaper inom företagshälsovård eller har annan specialistkunskap som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du väl förtrogen med de lagar som styr verksamheten.  

Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre.  Körkort B krävs och resor ingår i uppdraget. 

VI ERBJUDER DIG
Vi kan erbjuda det bästa av två världar. En spännande tjänst i kombination med ett rikt natur och friluftsliv i en fantastiskt fjällmiljö.

MER INFORMATION OCH ANSÖKAN
E-post