Vi söker Elmontör

För att vi på Malung-Sälens Elnät ska kunna ge kraft åt fjäll och dal samt bidra till en hållbar och växande bygd med en trygg och säker elförsörjning behöver vi nu rekrytera en elmontör som trivs med ett varierande arbete där våra kompetenser ständigt är efterfrågade och nya projekt avlöser varandra. Stämmer detta in på dig? Tveka inte på att läsa vidare och ta chansen att söka tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som elmontör kommer du att arbeta med i branschen förekommande arbetsuppgifter inom jordkabel och luftledningsanläggningar i vårt eldistributionsnät 0,4 – 72,5 kV, ställverk/transformatorstationer och kontrollutrustning. Du kommer även att arbeta med kundarbeten, nybyggnation, ombyggnation samt drift-, reparations- och servicearbeten. Tjänsten är en viktig del av vår utförandeavdelning och teamets arbetsområdet är främst i Sälenfjällen med stationering och utgångspunkt från kontoret i Transtrand. 

DIN PROFIL
Som person är du självgående och kan ta egna initiativ i arbetet. Du har en god samarbetsförmåga då du ofta kommer att arbeta tillsammans med andra kollegor. Du utför ditt arbete med stor kunskap, god planering och en känsla för helheten. Vi värdesätter att du är serviceinriktad då arbetet innebär kontakt med kunder, markägare m.fl. Kvalitet är viktigt för dig och det är av stor betydelse att alltid göra ett professionellt jobb. Vi är nyfikna på din profil och är övertygad om att du har ett stort intresse för branschen samt en förmåga att bidra med dina praktiska kunskaper. 

Vi söker dig som har några års erfarenhet i branschen samt gymnasieutbildning med inriktning mot el och energi eller annan motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är Arbete på väg, Heta arbeten, ESA-utbildning, BE-körkort & förarbevis för snöskoter och terränghjuling.
Körkort B är ett krav. 

VI ERBJUDER DIG
Malung-Sälens Elnät är en attraktiv arbetsgivare och en väldigt viktig aktör och partner i såväl stora som mindre utvecklingsarbeten i Malung-Sälens kommun. Vår framtid är fantastiskt intressant och vi har nya och spännande uppdrag som påverkar oss varför vi under 2023 kommer lägga stor energi på rekrytering av nya duktiga medarbetare till oss. Allt för att våra kunder och samarbetspartners ska vara fortsatt nöjda med vår service och kvalité.

Välkommen att bli en del av vår framtid!

Ansök här – Rekrytering sker i samarbete med HR-Dalarna, länk öppnas i nytt fönster.