Till dig som betalar din elnätsfaktura via autogiro

Inom kort byter Malung-Sälens Elnät faktureringssystem och tar över faktureringen av elnätsfakturan i egen regi. Till dig som betalar din elnätsfaktura via autogiro och vill fortsätta göra det så behöver vi ett nytt medgivande från dig.

Tidigare har vi anlitat Dalakraft för att hantera vår fakturering av elnätsavgifter, men ifrån och med fakturan som du får från oss i november (avseende oktober) kommer vi på Malung-Sälens Elnät att hantera faktureringen av elnätsavgifter själva.

Då ditt tidigare autogiromedgivande är utfärdat av Dalakraft och vi nu kommer hantera faktureringen i egen regi så behöver vi, om du vill fortsätta betala din faktura via autogiro, ett nytt medgivande från dig utfärdat till Malung-Sälens Elnät.

Vad behöver du göra?

För att vi på Malung-Sälens Elnät ska kunna ta betalt för din elnätsfaktura via autogiro så behöver du lämna ett medgivande till oss. Det gör du enklast genom att registrera dina uppgifter i ett formulär genom att klicka här. Du kan också välja hur du vill ha din fakturaspecifikation, ex som e-postfaktura. Signering sker med Mobilt BankID.

Vill du ha en medgivandeblankett hemskickad med posten, kontakta vår kundservice via e-post eller telefon så hjälper vi dig.


Vad händer om du inte skickar in ditt medgivande?

Om vi inte får in ett nytt autogiromedgivande från innan faktureringen i november så kommer du att få din faktura som pappersfaktura i din brevlåda.