Företags-/sjuksköterska till Malung-Sälens Företagshälsa

Vår nya företagshälsa börjar ta form! Rekryteringarna till tjänsterna som beteendevetare och hälsostrateg är klara. Nu söker vi efter nästa viktiga spelare till vårt lag. Att arbeta nära och förebyggande med våra kunder ska vara en självklarhet och vi ska verka för god hälsa och hållbarhet genom att utveckla regionens företag, dess organisationer och medarbetare. Vi ska varje dag sträva efter att kommunens företag ska ha Dalarnas friskaste medarbetare. Verkar det intressant? Då ska du läsa hela annonsen nedan.

OM TJÄNSTEN
Tillsammans med oss bygger du Malung-Sälens företagshälsa. Vi arbetar med bred kunskap och ett stort engagemang. Att bli en del av vårt team innebär att du får möjligheten att stärka våra kunder i deras arbetsmiljöarbete, utveckla ledare och medarbetare samt vid behov rehabilitering eller krishantering.

Vår företagshälsovård ska vara en del av ett attraktivt erbjudande till företag och deras anställda för ett hållbart arbetsliv. Förebyggande insatser, tidig upptäckt av ohälsa och snabba insatser är lönsamma för alla inblandande. Vi arbetar proaktivt och med omtanke. Våra insatser ska hjälpa företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader.

Som Företagssköterska på Malung-Sälens företagshälsa kommer du få förtroendet att planera, utveckla och leda arbetet inom ditt kompetensområde. Du kommer också få fömånen att arbeta med organisationer, grupper och individer i arbetslivet. Dina uppdrag har en spännande bredd/innehåll och många olika kontaktytor. Din roll kommer att vara viktig i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med allt från hälsoundersökningar, utbildningar, tillsammans med läkare genomföra medicinska kontroller, provtagningar, kundkontakter, konsultationer mm. Du blir helt enkelt ett fantastiskt stöd till våra kunder i deras förebyggande hälso- och arbetsmiljöarbete.

Tillsammans ska vi skapa en modern företagshälsa för våra kunder och vi vill ha med dig på den resan.

DIN PROFIL
Du gillar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina kollegor. En viktig förutsättning med tjänsten är att du är intresserad av människor i arbetslivet, vill arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Du är utvecklings- och förändringsbenägen, har hjärtat på rätt ställe samt duktig på att bemöta kunden/kunderna där dom befinner sig.

Tjänsten innebär en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. Du är en motiverande, pedagogisk och trygg person som trivs med att utveckla arbetsmiljöarbetet hos våra kunder. Att knyta kontakter, förstå och sätta dig in i andra människors situation är några av dina styrkor. För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god vana av att strukturera, planera och driva ditt ansvarsområde samt vara lyhörd för kundens önskningar och behov.

Du är leg sjuksköterska gärna med utbildning till företagssköterska alternativt är intresserad av att vidareutbilda dig till företagssköterska inom en snar framtid. Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Körkort B krävs och resor ingår i uppdraget då vi har kunder på flera orter i kommunen.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut så skicka din ansökan så snart du kan.

VI ERBJUDER DIG
En unik möjlighet att få bygga upp en helt ny tjänst och utveckla en verksamhet som vi är övertygade om kommer bli riktigt bra. Vi kan helt enkelt erbjuda det bästa av två världar. En oerhört spännande tjänst och framtid i kombination med ett rikt natur och friluftsliv i en fantastiskt fjällmiljö.

Varmt välkommen med din ansökan!
Rekrytering sker i samarbete med HR-Dalarna.
Klicka här för att söka tjänsten!