Vi söker Nätutvecklingsingenjör

Är du intresserad av nya utmaningar och brinner för elnätsfrågor? Vi söker nu efter dig som vill vara med och utveckla framtidens elnät och bli en del av allt spännande som händer hos oss!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten tillhör vår avdelning Nätplanering som arbetar med projektering, beredning och dokumentation av elnätet. Avdelningen arbetar med utvecklande frågor och ser till helheten för verksamheten. Inom avdelningen löser ni tillsammans uppgifter och medverkar till att avdelningen når uppsatta mål.

Som nätutvecklingsingenjör arbetar du tillsammans med dina kollegor inom avdelningen, men också med personer inom andra avdelningar. Du arbetar både självständigt och i grupp med att leda arbetet med utveckling och implementering av ny teknik för att långsiktigt säkerställa kvalité- och leverans av el till våra kunder.

  • Du arbetar med utredning och analys av elnätet.
  • Upprättar selektivplaner och tar fram nätutvecklingsplaner.
  • Du stöttar nätplanering och projektgrupper i tekniska frågor.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå inom elkraftteknik med teknisk kompetens och erfarenhet av eldistribution. Du har tidigare arbetat inom elkraft med bland annat nätberäkningar, nätutvecklingsplaner, selektivplaner mm. Meriterande är om du har kunskaper inom ESA, EBR samt DpPower eller andra liknande nätinformationssystem (NIS) och erfarenhet av driftövervakningssystem (SCADA). Du ska ha god datavana, körkort med behörighet B samt kunna kommunicera på svenska i tal och skrift.
  
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett brinnande intresse för teknik och utveckling och kan arbeta självständigt och initiativtagande. Du har ett stort driv i de processer du involveras i och ditt arbetssätt bidrar till att samarbetet med dina kollegor fungerar väl. Du är lösningsfokuserad och tillsammans med din analytiska förmåga är du framåtstävande i din arbetsroll.

VI ERBJUDER DIG
Vår bransch är i ständig utveckling och vi strävar alltid efter att ligga i framkant. Vi erbjuder dig en fantastisk möjlighet att få vara en del av Malungs Elnäts framtid men också en unik chans att få bidra och vara med på hela den utveckling som nu sker i vår fjällvärld i Sälen.

En varierande, spännande och rolig tjänst i ett välmående företag där våra kompetenser ständigt är efterfrågade och nya projekt avlöser varandra. Varmt välkommen att söka tjänsten som Nätutvecklingsingenjör hos oss på Malungs Elnät.

ANSÖKAN
Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Maila din ansökan till victoria.tenlen@malungselnat.se
Sista ansökningsdag är 22-05-29